Træterrasse i topkvalitet

Vi er kåret til

Årets Tømrer 2024

Årets tømrer - Tømrermester Michael Madsen
Skal vi snakke træterrasse? Kontakt Tømrermester Michael Madsen


  Få en flot og holdbar træterrasse

  Drømmer du om en flot træterrasse hvor du kan sidde og nyde en sommerdag eller sommeraften med grillen og hygge med familie og venner? Som erfaren tømrermester, ved vi hvordan man bygger den helt optimale træterrasse som lever op til dine krav. Både i forhold til æstetik, kvalitet og holdbarhed. En stor fordel ved en træterrasse er, at den er hævet over jorden, så du slipper for at fjerne ukrudt. Hvis du har en fliseterrasse, men drømmer du om en træterrasse, lægger vi gerne træterrassen ovenpå – så sparrer vi både tid og penge på at grave den op. Omfanget af opgaven har ingen betydning for os – jeg lægger både små og store træterrasser.

  Få lavet en unik træterrasse

  Vi specialdesigner træterrasser, så det passer til lige netop dit behov og formål. Drømmer du om en terrasse med niveauforskel, en integreret ølskjuler eller en rampe ned til haven? Vi elsker at designe træterrasser, så for os er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi bygger træterrasser i hele Nordsjælland. Hos os får du en tømrer med kunden i fokus. Har du lyst til at høre mere om, hvordan du kan få din drømmeterrasse? Ring på 42 33 83 44 eller udfyld kontaktformularen. Så vender vi tilbage indenfor 48 timer.

  Kontakt


   Vi vender typisk tilbage indenfor 48 timer.

   Områder

   De rigtige materialer til træterrassen

   Når man skal vælge hvilket træ der skal bruges til en træterrasse, er det vigtigt at man vælger omhyggeligt. En terrasse i træ skal kunne tåle at blive udsat for både regn, vind, sne, slud og sol, og derfor er det vigtigt at man tænker på holdbarhed når man vælger træet. Hos Tømrermester Michael Madsen kan du få rådgivning i træ og dets fordele og ulemper. Selv går vi meget op i bæredygtige materialer, men vi udfører selvfølgelig opgaven efter dine ønsker. Vi har erfaring med træterrasser af trykket træ, hårdt træ, lærketræ og bambustræ – men har du særlige ønsker til tømmer, skal vi nok finde en løsning.

   Når vi lægger din træterrasse, får du altid professionel rådgivning med, samt vejledning omkring vedligeholdelse af din terrasse. Vi vil gerne sikre os at dit resultat kan holde sig og være pæn i så mange år som overhovedet muligt.

   Med en træterrasse fra Tømrermester Michael Madsen, får du et flot resultat der holder.

   Derfor skal du vælge os:

   Kvalitetsbevidst i arbejdet og materialevalget

   Godt er ikke godt nok for os – det skal være perfekt, så resultatet er, som du vil have det. Du får, hvad du betaler for. Firmaet er medlem af Dansk Industri.

   Bæredygtighed er fremtiden

   Vi foretrækker at arbejde bæredygtigt, og det samme gælder i valg af materialer. Vi hjælper til, hvor vi kan.

   En aftale er en aftale

   Stabilitet er en af vores kerneværdier – vi kommer til det aftalte tidspunkt, og du kender alle udgifter inden faktura bliver sendt.

   Hvad koster en træterrasse?

   Prisen på en træterrasse kan variere meget. Det er helt afgørende hvilket træ der vælges, samt hvor stor den skal være. Derfor er det svært at vurdere prisen på en træterrasse uden at kende opgavens omfang og detaljer. Tag endelig kontakt til os hvis ønsker at få et tilbud på din træterrasse.

   Vi dækker hele Nordsjælland

   Vi udfører blandt andet tømrerarbejde i:

   Indhent et tilbud