Døre og vinduer

Kontakt Tømrermester Michael Madsen


  Få energioptimeret din bolig ved udskiftning af døre og vinduer

  Bor du i en bolig med gamle vinduer og døre, kan du spare meget på din varmeregning ved at skifte til nyt. Vi skifter altid til trelagsglas, der lever op til de nye regler og krav. På den måde får du vinduer, der bedre holder på varmen indendørs samt holder kulden ude. En udskiftning er lig med energibesparelse. Ønsker du en ny dør eller et sæt nye vinduer, kommer vi først ud og måler op, og tager en snak med dig om, hvilke muligheder du har. Vi sørger for alt – opmåling, bestilling, montering og oprydning.

  Intet er for småt til os

  Synes du, det er for gennemgribende at udskifte til nye døre og vinduer? Vi er ikke for store til også at klare små reparationsopgaver. Har du et vindue, der binder, kommer vi gerne ud og retter til, så du igen kan åbne og lukke det som normalt. Er det kun dørhåndtagene, der er blevet slidte med årene, sørger vi også for at få fikset dem. Du kan roligt ringe til os, uanset omfanget på din opgave. Prisen på reparation eller udskiftning af døre/vinduer varierer naturligvis meget i forhold til opgavens omfang. Dog vil der forekommer mængderabat ved køb af flere vinduer/døre.

  Døre og vinduer til både private og erhverv

  Som tømrermester med 13 års erfaring i branchen, har jeg udskiftet og renoveret mange døre og vinduer. Derfor ved jeg altid hvordan jeg skal gå til værks når det kommer til døre/vinduer. Jeg tilbyder hjælp til døre og vinduer for både private og erhverv, og laver opgaver af alle størrelser. Så uanset om det er en mindre reparation eller total udskiftning af døre/vinduer, så står jeg klar til at rykke ud og varetage opgaven.

  Få et uforpligtende tilbud på udskiftning eller reparation af døre og vinduer. Ring til mig på 42 33 83 44 eller udfyld kontaktformularen. Jeg vender altid tilbage indenfor 24 timer.

  Kontakt


   Jeg vender typisk tilbage indenfor 48 timer.

   Områder

   Derfor skal du vælge os:

   Kvalitetsbevidst i arbejdet og materialevalget

   Godt er ikke godt nok for mig – det skal være perfekt, så resultatet er, som du vil have det. Du får, hvad du betaler for. Firmaet er medlem af Dansk Industri.

   Bæredygtighed er fremtiden

   Jeg foretrækker at arbejde bæredygtigt, og det samme gælder i valg af materialer. Jeg hjælper til, hvor jeg kan.

   En aftale er en aftale

   Stabilitet er en af mine kerneværdier – jeg kommer til det aftalte tidspunkt, og du kender alle udgifter inden faktura bliver sendt.

   Indhent et tilbud