Profil

Vi er kåret til

Årets Tømrer 2024

Årets tømrer - Tømrermester Michael Madsen
Kontakt Tømrermester Michael Madsen


  Om Tømrermester Michael Madsen

  I 2021 stiftede Michael Madsen firmaet Tømrermester Michael Madsen, da han efter 11 år i branchen ønskede sit eget. Det har altid været planen at skulle være selvstændig, da det giver en frihed til at kunne koncentrere sig mere om den sociale kontakt til kunden og selv stå for udførslen af arbejdet. Det er vigtigt for os at kunne give dig den bedste oplevelse, så du ikke føler, at du bare er endnu en kunde i mængden. Vo hos Tømrermester Michael Madsen holder til i Udsholt og kører også til Græsted og resten af Nordsjælland.

  Ring i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig af tømrerarbejde!

  Medlem af Dansk Industri

  Tømrermester Michael Madsen har det ekstra kvalitetsstempel at være medlem af Dansk Industri, hvor virksomheden også er dækket af deres byggaranti. De tager kun virksomheder ind, de kan stå inde for. For dig betyder det, at du er dækket, hvis det utænkelige skulle ske, at vi ikke længere kan leve op til kravene for et korrekt udført arbejde.

  Kontakt


   Vi vender typisk tilbage indenfor 48 timer.

   Derfor skal du vælge os:

   Kvalitetsbevidst i arbejdet og materialevalget

   Godt er ikke godt nok for os – det skal være perfekt, så resultatet er, som du vil have det. Du får, hvad du betaler for. Firmaet er medlem af Dansk Industri.

   Bæredygtighed er fremtiden

   Vi foretrækker at arbejde bæredygtigt, og det samme gælder i valg af materialer. Vi hjælper til, hvor vi kan.

   En aftale er en aftale

   Stabilitet er en af vores kerneværdier – vi kommer til det aftalte tidspunkt, og du kender alle udgifter inden faktura bliver sendt.

   Indhent et tilbud