Kontakt Tømrermester Michael Madsen


  Om Tømrermester Michael Madsen

  I 2021 stiftede Michael Madsen firmaet Tømrermester Michael Madsen, da han efter 11 år i branchen ønskede sit eget. Det har altid været planen at skulle være selvstændig, da det giver en frihed til at kunne koncentrere sig mere om den sociale kontakt til kunden og selv stå for udførslen af arbejdet. Det er vigtigt for mig at kunne give dig den bedste oplevelse, så du ikke føler, at du bare er endnu en kunde i mængden. Jeg holder til i Udsholt og kører også til Græsted og resten af Nordsjælland.

  Medlem af Dansk Industri

  Tømrermester Michael Madsen har det ekstra kvalitetsstempel at være medlem af Dansk Industri, hvor virksomheden også er dækket af deres byggaranti. De tager kun virksomheder ind, de kan stå inde for. For dig betyder det, at du er dækket, hvis det utænkelige skulle ske, at jeg ikke længere kan leve op til kravene for et korrekt udført arbejde.

  Ring i dag og hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig af tømrerarbejde!

  Kontakt


   Jeg vender typisk tilbage indenfor 48 timer.

   Derfor skal du vælge os:

   Kvalitetsbevidst i arbejdet og materialevalget

   Godt er ikke godt nok for mig – det skal være perfekt, så resultatet er, som du vil have det. Du får, hvad du betaler for. Firmaet er medlem af Dansk Industri.

   Bæredygtighed er fremtiden

   Jeg foretrækker at arbejde bæredygtigt, og det samme gælder i valg af materialer. Jeg hjælper til, hvor jeg kan.

   En aftale er en aftale

   Stabilitet er en af mine kerneværdier – jeg kommer til det aftalte tidspunkt, og du kender alle udgifter inden faktura bliver sendt.

   Indhent et tilbud