Renoveringer

Vi er kåret til

Årets Tømrer 2024

Årets tømrer - Tømrermester Michael Madsen
Kontakt Tømrermester Michael Madsen


  Muligheder opstår i renovering

  Drømmer du om et større køkken eller et køkkenalrum? Vi tilbyder at rive vægge ned, så du får et større rum, du kan udnytte. Hos Tømrermester Michael Madsen laver vi alt renoveringsarbejde mellem gulv og loft. Vi klarer alt fra udskiftning af bordplader til lister og isolering af loft. Intet er for småt. Vi varetager renoveringsopgaver i Udsholt, Græsted og resten af Nordsjælland.

  Vi udfører blandt andet følgende renoveringer:

  Vi lader os ikke begrænse af noget, og derfor er vi altid klar på en snak omkring eventuelle specialopgaver. Vi stræber altid efter at være så fleksibel som muligt i vores løsninger, og derfor vil vi altid gerne gå lidt ekstra for at vores kunder får udført præcis det projekt de har drømt om. Vi laver renoveringer i alle størrelser, og både til private og erhverv.

  Du får ingen falske forhåbninger for dit renoveringsprojekt

  Vi siger hellere nej til en opgave, hvis vi mener, vi ikke kan nå det inden for deadline. Vi giver ikke tomme løfter, men holder vores aftaler. Du kan være sikker på, at når først du har valgt os som tømrermester, så får du det, som du vil have til den aftalte tid. Har du en blandet opgave, sørger vi gerne for at tage kontakt til nogle af vores lokale samarbejdspartnere fra andre fag. Vi har kontakter inden for alle håndværkergrenene – VVS’er, murer, maler og elektriker – som vi kan tage med ind over opgaven. Vi holder overblikket, så alt kører efter planen.

  Forøg værdien af din bolig med en renovering

  Udover at du selv får lov til at nyde din nye renovering, så vil din boligs værdi også stige efter din renovering er blevet lavet. Det betyder altså at de penge du bruger på renoveringen, kan du ende med at få tilbage på et senere tidspunkt til en vis grad.

  Mangler du en kompetent tømrer til dit renoveringsprojekt?

  Ring til os på 42 33 83 44 eller udfyld kontaktformularen, og vi vil vende tilbage indenfor 48 timer.

  Kontakt


   Vi vender typisk tilbage indenfor 48 timer.

   Områder

   Derfor skal du vælge os:

   Kvalitetsbevidst i arbejdet og materialevalget

   Godt er ikke godt nok for os – det skal være perfekt, så resultatet er, som du vil have det. Du får, hvad du betaler for. Firmaet er medlem af Dansk Industri.

   Bæredygtighed er fremtiden

   Vi foretrækker at arbejde bæredygtigt, og det samme gælder i valg af materialer. Vi hjælper til, hvor vi kan.

   En aftale er en aftale

   Stabilitet er en af vores kerneværdier – vi kommer til det aftalte tidspunkt, og du kender alle udgifter inden faktura bliver sendt.

   Vi dækker hele Nordsjælland

   Vi udfører blandt andet tømrerarbejde i:

   Indhent et tilbud