Kontakt Tømrermester Michael Madsen


  Muligheder opstår i renovering

  Drømmer du om et større køkken eller et køkkenalrum? Jeg tilbyder at rive vægge ned, så du får et større rum, du kan udnytte. Tømrermester Michael Madsen laver alt renoveringsarbejde mellem gulv og loft. Jeg klarer alt fra udskiftning af bordplader til lister og isolering af loft. Intet er for småt. Jeg varetager renoveringsopgaver i Udsholt, Græsted og resten af Nordsjælland.

  Jeg udfører blandt andet følgende renoveringer:

  Jeg lader mig ikke begrænse af noget, og derfor er jeg altid klar på en snak omkring eventuelle specialopgaver. Jeg stræber altid efter at være så fleksibel som muligt i mine løsninger, og derfor vil jeg altid gerne gå lidt ekstra for at mine kunder får udført præcis det projekt de har drømt om. Jeg laver renoveringer i alle størrelser, og både til private og erhverv.

  Du får ingen falske forhåbninger for dit renoveringsprojekt

  Jeg siger hellere nej til en opgave, hvis jeg mener, jeg ikke kan nå det inden for deadline. Jeg giver ikke tomme løfter, men holder mine aftaler. Du kan være sikker på, at når først du har valgt mig som tømrermester, så får du det, som du vil have det til den aftalte tid. Har du en blandet opgave, sørger jeg gerne for at tage kontakt til nogle af mine lokale samarbejdspartnere fra andre fag. Jeg har kontakter inden for alle håndværkergrenene – VVS’er, murer, maler og elektriker – som jeg kan tage med ind over opgaven. Jeg holder overblikket, så alt kører efter planen.

  Forøg værdien af din bolig med en renovering

  Udover at du selv får lov til at nyde din nye renovering, så vil din boligs værdi også stige efter din renovering er blevet lavet. Det betyder altså at de penge du bruger på renoveringen, kan du ende med at få tilbage på et senere tidspunkt til en vis grad.

  Mangler du en kompetent tømrer til dit renoveringsprojekt? Ring til mig på 42 33 83 44 eller udfyld kontaktformularen, og jeg vil vende tilbage indenfor 24 timer.

  Kontakt


   Jeg vender typisk tilbage indenfor 48 timer.

   Områder

   Derfor skal du vælge os:

   Kvalitetsbevidst i arbejdet og materialevalget

   Godt er ikke godt nok for mig – det skal være perfekt, så resultatet er, som du vil have det. Du får, hvad du betaler for. Firmaet er medlem af Dansk Industri.

   Bæredygtighed er fremtiden

   Jeg foretrækker at arbejde bæredygtigt, og det samme gælder i valg af materialer. Jeg hjælper til, hvor jeg kan.

   En aftale er en aftale

   Stabilitet er en af mine kerneværdier – jeg kommer til det aftalte tidspunkt, og du kender alle udgifter inden faktura bliver sendt.

   Indhent et tilbud