Kontakt Tømrermester Michael Madsen


  Trænger du til nyt gulv?

  Som erfaren og kompetent tømrer i Nordsjælland og omegn, ved jeg hvordan man både lægger et nyt gulv og behandler et gammelt gulv. Jeg har gennem årene lagt mange typer af gulve i forskellige rum. Ingen rum er ens, og derfor kræver det også god sans for finish, så gulvet bliver tilpasset, så det står skarpt. Jeg lægger dit drømmegulv, hvad end du er til plankegulve, klikgulve eller parketgulve. Du kan få kyndig vejledning i, hvad fordelene er ved de forskellige typer gulv – jeg deler gerne ud af min viden.

  Du får ordnet det hele med dit gulv

  Du kan få renoveret eller udskiftet dit gulv, uanset hvad din motivation er. Har du haft en vandskade, er gulvet blevet slidt, eller ønsker du bare at skifte stil? Jeg ordner det for dig. Du skal ikke tænke på andet end at fortælle mig dine ønsker og behov, så klarer jeg resten. Jeg sørger for at fjerne det gamle gulv, lægge nye strøer og dampspærre samt isolere, så gulvet holder bedre på varmen. Skal du have lagt gulvvarme, sørger jeg for at gøre alt forarbejdet til VVS’eren og lave finisharbejdet, når han er færdig. Jeg har sans for detaljen, og jeg forlader aldrig et ufærdigt stykke arbejde.

  Skal dit nuværende gulv have en kærlig hånd?

  Hvis dit gulv har fået pletter, ridser eller andre skader, så sørger jeg også for at istandsætte det så det bliver så pænt som nyt. Det kan f.eks. være dit gulv har fået ridser eller pletter der skal fjernes med en omgang gulvslibning. Jeg giver det også gerne en efterbehandling med lak eller olie, så det kan holde sig pænt og slidstærkt i mange år efterfølgende.

  Uanset om du skal have lagt nyt gulv, eller om dit gulv bare skal have en kærlig hånd, så rykker jeg med glæde ud og sørger for at du igen har et pænt gulv derhjemme. Er du i tvivl om hvad der kan lade sig gøre med dit gulv, eller ønsker du at modtage et tilbud, så er du altid velkommen til at ringe til mig på 42 33 83 44, eller udfylde kontaktformularen. Jeg vender altid tilbage indenfor 24 timer.

  Kontakt


   Jeg vender typisk tilbage indenfor 48 timer.

   Områder

   Derfor skal du vælge os:

   Kvalitetsbevidst i arbejdet og materialevalget

   Godt er ikke godt nok for mig – det skal være perfekt, så resultatet er, som du vil have det. Du får, hvad du betaler for. Firmaet er medlem af Dansk Industri.

   Bæredygtighed er fremtiden

   Jeg foretrækker at arbejde bæredygtigt, og det samme gælder i valg af materialer. Jeg hjælper til, hvor jeg kan.

   En aftale er en aftale

   Stabilitet er en af mine kerneværdier – jeg kommer til det aftalte tidspunkt, og du kender alle udgifter inden faktura bliver sendt.

   Indhent et tilbud